Početna Lepota Kosa Hit boje za kosu koje ćeš obožavati u 2021. godini

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati u 2021. godini

Boje za kosu koje su u trendu mogu izmeniti tvoj izgled, pa se možeš osećati i izgledati potpuno drugačije i podmlađeno.
AUTOR Vanja Đorđević

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje za kosu koje su u trendu takođe ti mogu izmeniti izgled, pa se možeš osećati i izgledati potpuno drugačije i podmlađeno.

Devojke vole da eksperimentišu, posebno sa bojom kose. Takvi eksperimenti mogu da te obraduju i oraspolože ali i da te razočaraju. Može da se desi da nova boja ne izgleda baš kako si želela i da ti upropasti kompletn izgled. Da bi to izbegla, pomoći ću ti da pronađeš pravu boju, kao i najbolje tehnike nanošenja boje na kratku, srednju i dugu kosu, koje će moći da ti poboljšaju stajling, bez obzira na godine. Kreativne i originalne tehnike omogućavaju moderno farbanje cele kose ili pramenova različitih vrsta boja, novim kreativnim eksperimentima.

Tehnike farbanja kose 2021. godine

Iako je lepota i sjaj prirodnih nijansi kose neosporan, farbanje kose je način da osvežiš ili  promeniš svoju prirodnu nijansu farbanjem cele kose ili pojedinačnih pramenova. Već nekoliko godina unazad najtraženije tehnike za farbanje su ombre, sombre i bajalaž. Za tamnokose najpogodnije su, kako svetlije nijanse za pramenove, tako i bakarno crvena, boja trešnje i slično. Ako imaš crvenu ili crnu boju kose, imaš sreće, jer je tvoja nijansa već jedinstvena. Možeš odabrati farbanje kose u približnoj boji ili odabrati radikalno kontrastnu boju za farbanje ili nijansiranje kose.

 

 

Hit boje za kosu u 2021. godini

Peščano plava boja kose

Ove sezone izuzetno popularna boja kose. Ovo je najbolja neutralna boja za plavuše ukoliko još uvek nisi sigurna da želiš super tople medene tonove ili hladne pepeljaste. Ima nijanse sa obe strane spektra.

Biserno plava boja kose

Plava boja kose je uvek aktuelna. Kako i ne bi kad plavuše izgledaju nežno i prefinjeno istovremeno. 😊 Ovog puta jedno od vodećih mesta zauzima baš biserno plava boja. Može se mešati sa medenim nijansama.

Smeđe – zlatna boja kose

Ako želiš da posvetliš kosu, ali opet ne previše, ili ako pak imaš svetlo plavu boju kose i želiš da je potamniš, ova smeđe-zlatna je odličan izbor. Sa ovom bojom kose si na  granici između plavuše i brinete. Boja je dovoljno je svetla da daje novi život tamnijim bojama, a da pritom ne bude previše svetla.

Plava kosa sa tamnijim izrastkom

Plava kosa je tvoj izbor, ali te nervira što se izrastak veoma brzo vidi i što mora često da se farbaš? U tom slučaju je za tebe idealna plava kosa sa tamnije ofarbanim izrastkom. Sa ovom kombinacijom sigurno nećeš pogrešiti.

 

 

Kosa u boji kajsije i bakra

Pomešane nijanse bakra, kajsije i jagode, izuzetno popularna kombinacija u 2021. godini.

Kosa u boji cimeta

Pored toga što je odličan dodatak pojedinim kolčima, kosa u boji  cimeta može izgledati savršeno na tebi. Izgledaćeš osveženo i slatko 😉

Kosa u boji karamele

Kosa u boji karamele, još jedna slatka kombinacija. 🙂 Bez obzira da li je u pitanju cela kosa ili pramenovi, ova boja je odličan izbor za brinete, za sva godišnja doba.

Kosa sa pramenovima u boji meda

Pramenovi u boji meda odlično pristaju devojkama i sa tamnijim i sa svetlijim tenom.

 

 

Kosa u boji mlečne čokolade

Idealna boja za brinete. Kosa u boji mlečne čokolade daje licu toplinu.

Čokoladno smeđa boja kose sa pramenovima

Ukoliko želiš da izbegneš da ti se izrastak primećuje ubrzo nakon farbanja, i da imaš što prirodniju boju, ovo je super izbor za tebe. Ako se doda za koju nijansu  svetliji pramen po krajevima i oko lica, dobićeš i svež izgled.

Smeđe-crvena boja kose

Ovo je zanimljiva kombinacija. Osveži svoju prirodno smeđu boju crvenkastim tonovima za predivan efekat.

Pink boja za kosu

Pink boja za kosu je veoma popularna ove godine, posebno kod mladje generacije. Pink ombre može izgledati veoma zanimljivo.

Pastelno ljubičasta boja kose

Još jedna zanimljiva boja u ovoj godini – pastelno ljubičasta.

Nemoj propustiti da pročitaš i ovo:

Ideje za najlepše moderne kratke Pixie frizure

Moderne frizure srednje dužine za predstojeću sezonu

Evo još predivnih predloga za farbanje u 2021. godini:

Nadam se da sam ti pomogla da odabereš boju koja će ti obeležiti 2021. godinu.

Obavezno pročitaj i predloge za nijansiranje kose – pramenovi, ombre balajaž.

Ukoliko imaš želju da promeniš frizuru, pogledaj moje predloge za Bob frizure, kao i predloge za Pixie frizure.

Da bi kosa bila lepa i pravi ukras, potrebna joj je i adekvatna nega. Pročitaj moje savete o nezi duge kose OVDE.

O različitim tehnikama farbanja možeš pročitati OVDE.

Plava kosa može biti u potpuno različitim nijansama –  srebrnim, pepeljastim, karamel, ruzicastim nijansama… O različitim, najlepšim nijansama plave kose možeš pročitati OVDE.

Ukoliko si ljubitelj kose srednje dužine, obavezno pogledaj ove Moderne frizure srednje dužine za predstojeću sezonu.

Ove godine su posebno popularne frizure sa maramom, nemoj propustiti da pogledaš  moderne ideje kako vezati kosu maramom.
Ukoliko imas problem sa opadanjem kose, evo kako prirodnim tretmamima možeš rešiti problem.

Reference:
hadviser.com

Prijatelji znaju da cene
kad sa njima podeliš dobar link

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati u 2021. godini
Boje za kosu koje su u trendu mogu izmeniti tvoj izgled, pa se možeš osećati i izgledati potpuno drugačije i podmlađeno.
Podeli  


2 komentara

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version