Najsmešniji review za Adidas čarape

Svaki brend želi komplimente zadovoljnih kupaca. Ni velike kompanije, kao što je Adidas, nisu izuzetak. Iz iskustva znamo koliko su važne “review” ocene i komentari korisnika, koje obavezno i sami pregledamo pre onlajn kupovine.Adidas muške čarape

Za Adidas patike, sportske cipele, čizme, jakne, pa i trenerke ćemo, tako, pronaći veoma ozbiljne opise i sugestije. Ali da li je moguće da razočarani kupac sa gotovo hiljadu reči duhovito opiše svoja iskustva sa Adidas čarapama do ispod članaka, takozvanim nazuvicama, a da zatim tri stotine osoba prikaz ocene kao koristan?

Evo samo nekoliko izvoda iz teksta pod naslovom “Laži, laži, laži”, kojim je Danijel Berger privukao pažnju javnosti i na originalan način upozorio kupce šta mogu da očekuju ukoliko u internet prodavnici Amazon kupe sportske nazuvice Adidas Men’s No Show Athletic Sock, Sports, u pakovanju od šest komada.

Danijel najpre navodi da su ga nazuvice kao proizvod jednostavno osvojile, opisujući sebe kao momka koji je decenijama živeo u svetu belih sportskih čarapa do članka, sa kojima nikako nije mogao da bude “kul, jeza tip”.

“Nazuvice su mi otvorile potpuno novi svet. Odjednom sam postao bezbrižan i samouveren. I u sportu sam bio bolji – energiju sam, umesto na svoj izgled u čarapama, trošio na igru. Devojke koje uopšte nisu obraćale pažnju na mene dok sam nosio duže čarape sada su mi se obraćale, a ja sam im odgovarao duhovito, bez napora.”

Danijel zatim nastavlja.

“Prve nazuvice koje sam kupio nosile su ime lokalne robne kuće. Opijen uspehom, smatrao sam da će svaki proizvod koji u svom nazivu ima reč “no show socks” proizvesti isti efekat. I tako sam, kada je pakovanje sa šest komada sportskih Adidas nazuvica stiglo u poštansko sanduče, brzo pocepao omot, kao dete božićni poklon, i obuo ih, a preko njih patike.”

Horor, veći i od belih čarapa…

Razočaranje koje je usledilo zavredilo je detaljan duhovit opis.

“Napustio sam svoj stan i počeo kao paun da se šetkam po kvartu. Sunce je sijalo i sve je bilo u najboljem redu, ali sam uskoro počeo da primećujem da me ljudi ne posmatraju na isti način. Muškarci mojih godina su me potpuno ignorisali, umesto da se dive mom stilu, a nekoliko tinejdžera se između sebe kikotalo. Devojke su, kao slučajno, okretale glavu, ni traga od konverzacije.

Šta se to događa? Nisam baš ništa razumeo. A onda mi je jedan stariji gospodin uputio prijateljski signal očima, kao da smo deo iste ekipe i imamo nešto zajedničko. Zbunjeno sam se nasmešio, klimnuo mu glavom, a zatim pogledao u njegove noge – nosio je Adidas čarape koje ne samo što su bile bele, nego su imale i ogroman logo sa tri štrafte.

O-kej, i on nosi Adidas, pomislio sam, ali kako zna da ja nosim Adidas, odnosno kako uopšte zna da sam u čarapama?

Nakratko sam pogledao u svoje noge, a ono što je odozdo gledalo u mene nije bio mali, nego oveći, komad bele tkanine, koja je dopirala skoro do članaka.

Kako je to moguće? Najpre sam pomislio da se samo vide čarape, a onda – vrhunac! Tu je bio i crni Adidas logo! Logo na čarapama je jedini horor veći od belih čarapa samih.

Dovoljno je reći da je moja psiha bila totalno ruinirana ovim čarapama. Više sebe nisam video kao muževnog, samouverenog mladog čoveka, atletu, već pre kao mog novog osedelog, životom dotučenog poznanika u Adidas čarapama – koji prihvata svoju ograničenost, zadovoljan mrvicama koje mi svet udeli.

Raspitivao sam se šta bi bilo ukoliko bih podneo tužbu protiv Adidasa, ali mi je rečeno da obično advokati uzmu sav novac i da meni neće ostati ništa. Upravo to će ostati i Vama ukoliko kupite ovaj proizvod. Ostaćete bez novca, uspeha, prijatelja, devojaka… Imaćete samo vidljivi znak svog promašaja u obliku belog parčeta tkanine sa crnim Adidas štraftama.

Sve je na ovom svetu crno i belo i ovaj proizvod nije izuzetak. Postoji jasna linija koja razdvaja čarape koje se vide od čarapa koje se ne vide, a Adidas Men’s No Show Athletic Socks su na jednoj strani. Na strani koja se vidi. Na tamnoj strani.”

Najnovije

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Najčitanije

Galerija preko 60 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo još 1909. godine, kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj, i od tada...

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati ove godine

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje...

Ideje za najlepše moderne kratke Pixie frizure

Kratke Pixie frizure su bezvremenske, klasične i vole ih  žene svih godina. Jednostavne su za održavanje, savršeni stil za žene koje su uvek u...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese