Kako da budu glatke noge duže vreme bez česte upotrebe brijača

Leto je vreme kada želimo glatke noge, da blistaju u punom sjaju, i to uz produžen efekat glatkoće. Brijanje svakoga dana, jer bi noge u suprotnom izgubile glatkoću, može da bude vrlo zamorno.

Uz ovih nekoliko trikova brijač ne morate da koristite svakodnevno.

KUPKA ZA GLATKE NOGE

Da bi dlačice što ređe rasle, potrebno ih je brijati što bliže korenu. A topla kupka dovoljno će omekšati kožu, otvoriti pore i brijanje učiniti efektnijim.

lepe noge

PILING ZA GLATKE NOGE

Korenu dlačice pristup je olakšan i dobrim pilingom. Na mokre noge nanesi šaku morske soli i kružnim pokretima nežno trljajte kožu.

PENA ILI GEL ZA GLATKE NOGE

Posle kupke na noge nanesite penu ili gel za brijanje, koji će zadržati vlagu na koži i omogućiti lakše brijanje dlačica i bolji pristup korenu. Dobro je birati gelove sa hranjivim i umirujućim sastojcima koji hrane i umiruju kožu.

SMER BRIJANJA ZA GLATKE NOGE

Smer brijanja je vrlo važan za rast dlačica. Brijanje u suprotnom smeru od rasta dlačica omogućava bolje približavanje korenu. Izbegavajte jednokratne brijače sa jednim sečivom jer iritiraju kožu i ne mogu ukloniti sve dlačice.

Najnovije

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Najčitanije

Galerija preko 60 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo još 1909. godine, kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj, i od tada...

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati ove godine

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje...

Ideje za najlepše moderne kratke Pixie frizure

Kratke Pixie frizure su bezvremenske, klasične i vole ih  žene svih godina. Jednostavne su za održavanje, savršeni stil za žene koje su uvek u...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese