Kako da povecate male grudi

Želja mnogih žena je da nađu nešto što može učiniti da njene grudi izgledaju veće, a struk tanji. Piskavica je upravo ta biljka koja pomaže u obnovi celokupnog organizma.

Seme je to koje prirodno povećava grudi i smanjuje težinu! Mada zvuči neverovatno, piskavica može ženama povećati grudi, jer sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu. Osim za lepotu, dobra je i za dojilje jer podstiče proizvodnju mleka, umiruje odojče, snabdeva ih gvoždjem i pomaže im u dobijanju na težini.

Biljka piskavica za povecanje grudi

Ovo seme takođe, smanjuje tegobe PMS-a. Zbog delovanja na matericu konzumirajte je par dana pre porođaja, jer podstiče kontrakcije i olakšava sam čin rađanja. Osim što pomaže ženama, dobra je i za muškarce zbog diosgenina u svom sastavu. Diosgenin jača polnu moć i leči mnoge polne probleme. Prema islamu, Poslanik Muhammed, a.s., je rekao za maleno seme piskavice: “Da znate vrednost ove biljke, plaćali bi njenu težinu u zlatu.”

Biljka piskavica za povecanje grudi

To je jedna od najstarijih lekovitih biljaka koja datira još iz doba starih Egipćana i Hipokrata. U lečenju i ishrani se koristi njeno seme, koje je neizbježan sastojak curryja i drugih začinskih mešavina veoma popularnih u Indiji i na Srednjem Istoku. Ovo seme koriste zbog alergija, visokog pritiska, regulisanja šećera u krvi, izbacivanja sekreta iz pluća i sinusa, stimulacije metabolizma itd. Međutim, ukus ove biljke je izrazito gorak i opor, pa se na njega trebate navići, prenosi portal biljnaapoteka.info.

RECEPT: Dve kašičice semenki stavite u 2 dl hladne vode. Zakuvajte, pustite da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno mešanje. Pijte polagano, u malim gutljajima. Seme možete kuvati u kašu ili samleti u prah (samleveno u prah je delotvornije). Uzimajte pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave. U svrhu laksativa, pola do jedne male kašičice svježe samlevenih semenki razmutite u 2,5 dcl vode i pijte jednom do triput dnevno.

Izvor: Magazin zdravo

Najnovije

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Najčitanije

Galerija preko 60 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo još 1909. godine, kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj, i od tada...

Ideje za najlepše moderne kratke Pixie frizure

Kratke Pixie frizure su bezvremenske, klasične i vole ih  žene svih godina. Jednostavne su za održavanje, savršeni stil za žene koje su uvek u...

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati ove godine

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese