Najbolje ideje za novogodišnju šminku

Novogodišnja noć je značajan događaj gde sve želimo da se pokažemo u najboljem svetlu. Sa Novom godinom povezujemo početak svega novog, boljeg i lepšeg.

Važno da osmisliš svoj novogodišnji izgled do najsitnijih detalja – od modernog nakita i haljine do elegantne šminke. Evo najlepših ideja za novogodišnju šminku.

Devojka sa Novogodisnjom dekoracijom i šminkom

Novogodišnji makeup podrazumeva upotrebu šljokica i svetlucave šminke. Modni trend u šminkanju za sezonu 2019-2020 su svetle senke koje mogu biti sjajne, mat ili pak u neonskoj boji. Jedan od modnih trendova biće izražen ajlajner, u crnoj ili nekoj jakoj boji. Zanimljivi detalji, šljokice na očima i usnama su novi trendovi za doček Nove 2020. godine. Posebnu pažnju treba posvetiti usnama, koje su u novoj sezoni  sočne i „ukusne“, prekrivene nijansama višnje, vina, šljive, bordo i braon. Bilo koji ruž ili sjaj bobičastog voća biće ključ odličnog novogodišnjeg šminkanja.

Želiš da zasijaš u novogodišnjoj noći sjajnije od zvijezda? Upoznaj se sa novitetima u oblasti modernog šminkanja za Novu godinu 2020.

Novogodišnja šminka 2020: Usne u boji višnje

Devojka sa Novogodisnjom sminkom - usne boje višnje

Kao što verovatno znaš, pravilo šminkanja je da se naglašavaju ili usne ili oči. Ali, moderni trendovi šminkanja 2019-2020 nude uzbudljivu i strastvenu šminku u novogodišnjoj noći, kombinujući vedre palete, kako na usnama tako i na očima. Neverovatno spektakularan izgled daju usne u boji višnje i slična boja senki. Vlažan efekat usana može da se postigne sjajem za usne u boji višnje.

Novogodišnja šminka 2020: Sjajne senke za oči

Devojka sa Novogodisnjom sminkom - sjajna senka
Još jedna novost  su sjajne senke na očima. Možeš koristiti razne nijanse ružičaste, žute, plave, zelene, ljubičaste, narandžaste da bi naglasila oči u Novogodišnjem makeup-u 2020. godine.

Novogodišnja šminka 2020: Tamna senka za oči

Devojka sa Novogodisnjom sminkom - crna senka
Možeš dobiti dramatičan i tajanstven izgled za Novu godinu tamnim senkama, posebno crnim senkama za oči. Kao i u prethodnim godinama, „smouki ajs“ će biti odličan izbor za elegantnu novogodišnju šminku, ali možeš se poslužiti i drugim tehnikama kreiranja tamnog makeup-a, dodavši na primjer crne šljokice na kapak.

Efektna novogodišnja šminka 2020: ajlajner u svetloj boji

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- svetli ajlajner
Da li želiš da se izdvojiš šminkom ove Novogodišnje noći? Vrhunski bjuti blogeri i stilisti preporučuju naglašavanje očiju svetlim ajlajnerima. Ajlajneri u boji će izgledati zapanjujuće i skladno, i savršeno će dopuniti novogodišnji luk.

Spektakularna novogodišnja šminka 2020: Crvene usne

Devojka sa Novogodisnjom sminkom - crvene usne
Klasika je uvek u trendu. Ruž u crvenoj boji ne samo da će ti ukrasiti usne  u novogodišnjoj noći, već upotpunjava kako sjajni tako i klasični makeup. Uz crveni ruž dovoljno je i samo koristiti malo maskare i ajlajnera.

Novogodišnja šminka 2020: Šjokičasta senka za oči

Devojka sa Novogodisnjom sminkom - svetlucava senka
Ako želiš da zasijaš u novogodišnjoj noći, izaberi šljokice i sjaj kao ukras za oči i usne. Upotrebi blistave senke ili dodaj šljokice u uglovima očiju na donjem i gornjem kapku, kao i iznad gornje usne, izgledaćeš trendi i uzbudljivo.

Novogodišnja šminka 2020: Prirodan izgled

Devojka sa Novogodisnjom sminkom - prirodni izgled
U slučaju da ceniš prirodni izgled, evo predloga za očaravajući novogodišnji makeup sa prirodnim nijansama ruža i senki. Ovako nežan i prirodan izgled je  takođe odličan izbor. Bež-braon tonovi za šminkanje očiju i usana mogu se upotpuniti sa malo sjaja u obliku hajlajtera. Odličan izbor za proslave sa kolegama i doček  Nove godine kod kuće ili u krugu prijatelja.

Neobična Novogodišnja šminka 2020: Kreativni detalji

Devojka sa Novogodisnjom sminkom - neobični detalji
Upotpuni uobičajeni makeup za oči šarmantnim srcima. Da bi dobila efikasniji crtež srca u spoljnjem delu oka, koristi duboke braon tonove na kojima će svetla srca izgledati simpatično, nežno i romantično.

Novogodišnja šminka 2020: Prelivanje senki

Devojka sa Novogodisnjom sminkom - prelivanje senki
Senke vedrih boja za Novu godinu preporučuju mnogi svetski bjuti blogeri. Pažnju skreće ne samo šareni makeup, već i kombinacija nekoliko nijansi senki, što stvara efekat duge. Takav moderan efekt čini da oči izgledaju izražajano.

U nastavku pogledaj zanimljive predloge za novogodišnju šminku sa kojom ne možeš biti neprimećena.

Devojka u crvenoj haljini sa crvenom karminom

Devojka sa prirodnom sminkom

Devojka sa Novogodisnjom sminkom svetlucava senka i plave oči

Smeđokosa devojka sa Novogodisnjom sminkom sjajna senka i natural ruž

Devojka sa Novogodisnjom sminkom braon ruž i ajlajner

Devojka sa Novogodisnjom sminkom bež svetlucava senka ajlajner smeđe oči

Devojka sa Novogodisnjom sminkom detalji zvezdice

Devojka sa Novogodisnjom sminkom smeđe nijanse

Reference:
glamadvice.com

Najnovije

Preporuka

Najčitanije

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati u 2020. godini

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje...

Galerija preko 60 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo još 1909. godine, kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj, i od tada...

Ideje za frizure: Plavi pramenovi

Mi žene, samo bi nešto da menjamo. Od garderobe do nameštaja, a ponekad bogme i posla, partnera. Srećom, najčešće pribegnemo promeni frizure i boje...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese