Najbolje ideje za novogodišnju šminku

Novogodišnja noć je značajan događaj gde sve želimo da se pokažemo u najboljem svetlu. Sa Novom godinom povezujemo početak svega novog, boljeg i lepšeg.

Važno da osmisliš svoj novogodišnji izgled do najsitnijih detalja – od modernog nakita i haljine do elegantne šminke. Evo najlepših ideja za novogodišnju šminku.

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Novogodišnji makeup podrazumeva upotrebu šljokica i svetlucave šminke. Modni trend u šminkanju za sezonu 2019-2020 su svetle senke koje mogu biti sjajne, mat ili pak u neonskoj boji. Jedan od modnih trendova biće izražen ajlajner, u crnoj ili nekoj jakoj boji. Zanimljivi detalji, šljokice na očima i usnama su novi trendovi za doček Nove 2020. godine. Posebnu pažnju treba posvetiti usnama, koje su u novoj sezoni  sočne i „ukusne“, prekrivene nijansama višnje, vina, šljive, bordo i braon. Bilo koji ruž ili sjaj bobičastog voća biće ključ odličnog novogodišnjeg šminkanja.

Želiš da zasijaš u novogodišnjoj noći sjajnije od zvijezda? Upoznaj se sa novitetima u oblasti modernog šminkanja za Novu godinu 2020.

Novogodišnja šminka 2020: Usne u boji višnje

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- usne boje višnje

Kao što verovatno znaš, pravilo šminkanja je da se naglašavaju ili usne ili oči. Ali, moderni trendovi šminkanja 2019-2020 nude uzbudljivu i strastvenu šminku u novogodišnjoj noći, kombinujući vedre palete, kako na usnama tako i na očima. Neverovatno spektakularan izgled daju usne u boji višnje i slična boja senki. Vlažan efekat usana može da se postigne sjajem za usne u boji višnje.

Novogodišnja šminka 2020: Sjajne senke za oči

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- sjajna senka
Još jedna novost  su sjajne senke na očima. Možeš koristiti razne nijanse ružičaste, žute, plave, zelene, ljubičaste, narandžaste da bi naglasila oči u Novogodišnjem makeup-u 2020. godine.

Novogodišnja šminka 2020: Tamna senka za oči

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- crna senka
Možeš dobiti dramatičan i tajanstven izgled za Novu godinu tamnim senkama, posebno crnim senkama za oči. Kao i u prethodnim godinama, „smouki ajs“ će biti odličan izbor za elegantnu novogodišnju šminku, ali možeš se poslužiti i drugim tehnikama kreiranja tamnog makeup-a, dodavši na primjer crne šljokice na kapak.

Efektna novogodišnja šminka 2020: ajlajner u svetloj boji

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- svetli ajlajner
Da li želiš da se izdvojiš šminkom ove Novogodišnje noći? Vrhunski bjuti blogeri i stilisti preporučuju naglašavanje očiju svetlim ajlajnerima. Ajlajneri u boji će izgledati zapanjujuće i skladno, i savršeno će dopuniti novogodišnji luk.

Spektakularna novogodišnja šminka 2020: Crvene usne

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- crvene usne
Klasika je uvek u trendu. Ruž u crvenoj boji ne samo da će ti ukrasiti usne  u novogodišnjoj noći, već upotpunjava kako sjajni tako i klasični makeup. Uz crveni ruž dovoljno je i samo koristiti malo maskare i ajlajnera.

Novogodišnja šminka 2020: Šjokičasta senka za oči

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- svetlucava senka
Ako želiš da zasijaš u novogodišnjoj noći, izaberi šljokice i sjaj kao ukras za oči i usne. Upotrebi blistave senke ili dodaj šljokice u uglovima očiju na donjem i gornjem kapku, kao i iznad gornje usne, izgledaćeš trendi i uzbudljivo.

Novogodišnja šminka 2020: Prirodan izgled

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- prirodni izgled
U slučaju da ceniš prirodni izgled, evo predloga za očaravajući novogodišnji makeup sa prirodnim nijansama ruža i senki. Ovako nežan i prirodan izgled je  takođe odličan izbor. Bež-braon tonovi za šminkanje očiju i usana mogu se upotpuniti sa malo sjaja u obliku hajlajtera. Odličan izbor za proslave sa kolegama i doček  Nove godine kod kuće ili u krugu prijatelja.

Neobična Novogodišnja šminka 2020: Kreativni detalji

Devojka sa Novogodisnjom sminkom- neobični detalji
Upotpuni uobičajeni makeup za oči šarmantnim srcima. Da bi dobila efikasniji crtež srca u spoljnjem delu oka, koristi duboke braon tonove na kojima će svetla srca izgledati simpatično, nežno i romantično.

Novogodišnja šminka 2020: Prelivanje senki

Devojka sa Novogodisnjom sminkom-prelivanje senki
Senke vedrih boja za Novu godinu preporučuju mnogi svetski bjuti blogeri. Pažnju skreće ne samo šareni makeup, već i kombinacija nekoliko nijansi senki, što stvara efekat duge. Takav moderan efekt čini da oči izgledaju izražajano.

U nastavku pogledaj zanimljive predloge za novogodišnju šminku sa kojom ne možeš biti neprimećena.

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Devojka sa Novogodisnjom sminkom

Reference:
glamadvice.com

Najnovije

Preporuka

Najčitanije

Da li da se tetoviram? Sve što treba da znaš o tetoviranju

Tetovaže su postale izuzetno popularne poslednjih godina i uzimau sve veće razmere. Takođe, čini mi se da su veoma popularne kod mladih, čak i...

Šta znači restrikcija u hrono ishrani – primer jelovnika

O pravilima hrono ishrane sam već pisala. Da se podsetimo - hrono ishrana nije dijeta već način ishrane i način života. Međutim, ukoliko je...

Afte, herpangina, PFAPA sindrom, enantem i još po nešto

Da li ima deteta koje nikad nije imalo afte u bilo kom obliku - klasičnom ili kao herpangina, PFAPA sindrom, enantem? Da li ima...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese