Kupaći kostimi u trendu za ovu sezonu

Glavni razlozi zasto volim leto su more, plaža, odmor, a nemam ništa ni protiv jezera ili bazena. Naravno, na plažu ili bazen se ne ide bez kupaćeg kostima 🙂 Zato je red da istražim kakvi kupaći kostimi su u trendu ove sezone.

1. Jednodelni kupaći kostimi

Ove sezone se izdvajaju jednodelni kupaći kostimi sa dubokim V-izrezima. Mogu biti od različitih materijala i boja, čipka je takođe aktuelna.

Kupaći kostimi sa dubokim V-izrezima

2. Povratak devedesetih

Ponovno oživljavanje 80-ih i 90-ih godina nastavljeno je kupaćim kostimima napravljenih od ultra-sjajnog neoprena – čvrstog materijala od koga se prave ronilačka odela, koji se veoma brzo suše.

Kupaći kostimi napravljeni od neoprena

3. Duboki – „high waisted“ donji delovi kupaćih kostima

Duboki – „high waisted“ kupaći kostimi su najpopularniji trend ove sezone, jer odlično oblikuju i pristaju svakoj građi tela i visini. Naravno, ima ih u različitim varijacijama.

Duboki - "high waisted" kupaći kostimi

4. Visoko izrezani donji delovi kupaćeg kostima

Ukoliko želiš da vizuelno maksimalno izdužiš noge, onda biraj visoko izrezane donje delove. Visoko su izrezani počev od struka ili kukova, tako da otkrivaju bočni deo tela.Ovaj trend je bio izuzetno popularan 80-ih.

Visoko izrezani donji delovi kupaćih kostima

5. Kupaći kostimi sa duplim vezivanjem

Ovaj trend nije potpuno nov za kupaće kostime, ali ima mnogo više načina za vezivanje kupaćih kostima nego što smo navikli. On uključuje pojaseve, ili duplo obmotane bikinije.

Kupaći kostimi sa duplim vezivanjem

6. Kupaći kostimi pastelnih boja

Meke, svetle boje su atipične u odnosu na popularne jarke letnje boje, ali su ove sezone u trendu. Boja koja će definitivno obeležiti ovu seznu je pastelno ružičasta.

Kupaći kostimi pastelnih boja

7. Kupaći kostimi sa karnerima

Karneri su ponovo u trendu! Mnogo je varijacija – od troslojnih do laganih, kratkih i zavodljivih nabora koji su naglašavali vrhove bikinija. Čak su se tu i tamo pojavili i sićušni karneri koje su kretali do struka.

Kupaći kostimi sa karnerima

8. Kupaći kostimi sa prorezima

Ovo su uglavnom varijacije jednodelnih kupaćih kostima, neobično postavljeni izrezi i otvorena leđa dali su im potpuno novi izgled. Opcije su inventivne i primamljive u različitom printu i bojama.

Kupaći kostimi sa prorezima

9. Kupaći kostimi sa ukrštenim vezivanjem

Kupaći kostimi sa ukrštenim vezivanjem su izuzetno šik i moderni. Ovi kostimi su pokazali veoma dobru udobnost.

Kupaći kostimi sa ukrštenim vezivanjem

10. Kupaći kostimi od letnjeg pliša

Ove sezone imamo u ponudi mnoštvo specijalno dizajniranih kupaćih kostima od letnjeg pliša. Ovo je potuno novi trend za koji važe očekivanja da će potrajati.

Kupaći kostimi od letnjeg pliša

11. Kupaći kostimi sa prugama, šarama i tufnama

Trendovi u kupaćim kostimima uvek podrazumevaju bar jednu šaru, ali za predstojeće leto se pripremite na višebojne prugice i šarice. Tufne su takođe popularne.

Kupaći kostimi sa prugama, šarama i tufnama

12. Kupaći kostimi sa dugim rukavima

Ukoliko imaš problem sa alergijama i osipima od sunca, evo rešenja! Osmišljen je kupaći sa dugim rukavima, tako da možeš na kupanje bez bojazni od sunčanih alergija, a sa kojim ćeš biti u trendu. 😉

Kupaći kostimi sa dugim rukavima

13. Kupaći kostimi koji se vezuju

Bilo da se radi o senzualnom jednodelnom ili majušnom bikiniju, trendovi u kupaćim kostimima ove sezone podrazumevaju slatke detalje sa pantljikama za vezivanje. Detalji sa vezivanjem pojavili su se na jednonodelnim kupaćim kostimima, u prednjem delu, tako da u njima izgledaš divno i veoma poželjno. Najnoviji trend podrazumeva i gornje delove bikinija sa pantljikama, tako da izgledaju kao korset za plažu.

Kupaći kostimi koji se vezuju

14. Kupaći kostimi u nežnim prirodnim bojama

Od ružičastih do bež i krem tonova, sve nijanse neutralne palete bile su prisutne na modnim pistama u predstavljanje trendova za ovu sezonu.

Kupaći kostimi u nežnim prirodnim bojama

15. Kupaći kostimi u Animal printu

Za ljubitelje Animal printa, trend se preneo sa garderobe, cipela i torbica na kupaće kostime. Sa leopardovim printom, preko zmijskog ili zebrastog, izgledaćeš sexy i moderno na plaži.

Kupaći kostimi u Animal printu

Dakle, kao što vidiš, izbor je veliki, za svakoga po nešto, na tebi je smo da izabereš. 😉

Reference:
glowsly.com

Najnovije

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Najčitanije

Galerija preko 60 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo još 1909. godine, kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj, i od tada...

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati ove godine

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje...

Ideje za najlepše moderne kratke Pixie frizure

Kratke Pixie frizure su bezvremenske, klasične i vole ih  žene svih godina. Jednostavne su za održavanje, savršeni stil za žene koje su uvek u...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese