Ponašanja koja jaka žena neće tolerisati u vezi

Potpuna posvećenost, jasne granice, ambicija i iskrenost – sve su to karakteristike jakih žena.
Uvek se sećaš najupečatljivijih žena u svom životu, onih koji su ostavile pečat svojim čvrstim karakterom. One su žestoke i nezavisne. One funkcionišu na svoj jedinstveni način, a njihovo prisustvo podstiče strast i samopouzdanje – pravi alfa.

Mnogi sanjaju da ih je takva žena voli i misle da se veza sa jednom takvom ženom može završiti kao najmagičnije iskustvo ikada. Takve žene se potpuno predaju u vezama u koje veruju, ali taj neko mora da bude vredan takvog predavanja.

Ovakva ponašanja jaka žena neće tolerisati u vezi:

1. Jaka žena ne podnosi dominaciju

Jaka žena koja je ljuta na muškarca

Snažna žena želi biti ravnopravna u vezi. Ona veruje da treba biti tretirana ravnopravno i ako napraviš grešku da je tretiraš bilo kako drugačije, ona će ti na to ukazati, ali samo dok misli da možeš da se promeniš i zaslužuješ vreme i trud koji ona ulaže u vezu. Ona je sposobna za neiscrpnu ljubav i vrednuje te kao niko drugi, ali moraš je smatrati ravnopravnom. Pripremi joj omiljeni obrok i vidi šta će sve ona uraditi za tebe.

2. Jaka žena neće nastaviti sa partnerom koji ne iskazuje svoja osećanja

Žena koja je razočarana i muškarac koji je tužan

Iako su jake žene nezavisne i mogu prolaziti kroz bilo šta, oni nisu bezosećajne ili bez želje da budu voljene. Ako ne možeš izraziti svoju ljubav i osećanja za takvu ženu, ona to neće tolerisati. Ona želi da oseti da  je vredna i važna i ako ne možeš tako da je tretiraš, ona neće ostati dugo sa tobom.

3. Jaka žena neće tolerisati da bude nepoštovana

Rasprava muškarca i žene

Ono što jaka žena ne može podneti je nepoštovanje. Ona voli da bude tretirana sa istim poštovanjem koje ona pruža tebi. Ona zna kako ceniti ljude i neće podneti da je neko obmanjuje. Ako joj ne možeš dati važnost koju zaslužuje, verovatno ćeš je izgubiti pre nego što misliš.

4. Jaka žena neće tolerisati laži

Žena koja je shvatila da je muškarac laže

Ona veruje u istinu za sebe i druge. Ona neće filtrirati svoja iskrena mišljenja ili misli i očekuje isto od svog partnera. Ako je njen partner nečastan i laže iznova i iznova, ona neće ostati dugo sa njim. Ako je slučajno prevariš, neće razmisliti dva puta o tome da te isključi iz svog života.

5. Jaka žena ima nultu toleranciju za prebacivanje odgovornosti

Muškarac koji pokušava da prebaci odgovornost na ženu

Ona zna da nije savršena i da može pogrešiti, ali ona ne bi oklevala da preuzme odgovornost za to. Ona se ne krije kada se radi o odgovornosti za njene postupke. Ali ako kriviš nju za svoje greške i ne stojiš iza njih, nemojt biti iznenađen ako ti ukaže na to. Snažna žena ne bi gubila vreme za igranje igara krivice i prebacivanja odgovornosti.

6. Jaka žena neće biti sa partnerom koji odbacuje njene ambicije

Žena koja ne želi da sluša objašnjenja muškarca

Veza je deo njenog života, a ne njen čitav život. Snažna, nezavisna žena ima ciljeve i uskladjuje svoj život sa svojim ambicijama. Ona zna da ih svi imaju i rado će podržavati svog partnera dok budu „jurili“ svoje ciljeve. Ali ako ignorišeš njene ciljeve i omalovažavaš je, možda ćeš izazvati nepopravljivu štetu. Snažna žena nikada neće odustati od svojih ciljeva i snova zbog tebe,  ako ne veruješ u njene sposobnosti.

7. Jaka žena neće dozvoliti da nipodaštavaš njen svet

Muškarac i žena posle svađe

Alfa žena ima svoje planove i život u okviru svog sveta. Ako mislite da će odustati od svega što radi samo da bi bila tu za vas svaki put kada pozovete, onda ne poštujete njene granice. Ona je nezavisna kada odredjuje svoje prioritete a poštovaće i tvoje. Ali, ako nastaviš da nipodaštavaš njen svet, ona će nestati pre nego što to saznaš.

8. Jaka žena neće tolerisati odbacivanje njenog mišljenja

Žena koja u raspravi okrivljuje muškarca

Ona je svesna da ne zna sve pod suncem. Međutim, ona takođe zna da ima mozak da daje predloge i mišljenja na osnovu svog iskustva i znanja. Ona ne želi samo klimanje glavom, moraš razumeti šta ona ima da kaže, ili makar da se potrudiš da razumeš. Ako ne budeš cenio njena mišljenja i predloge onako kako ona ceni tvoje, možeš biti siguran da će ti to zameriti. Ako si „previše pametan“ ili „previše zauzet“ da bi je lepo saslušao, ona neće trošiti vreme sa tobom.

Najnovije

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Najčitanije

Galerija preko 60 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo još 1909. godine, kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj, i od tada...

Ideje za najlepše moderne kratke Pixie frizure

Kratke Pixie frizure su bezvremenske, klasične i vole ih  žene svih godina. Jednostavne su za održavanje, savršeni stil za žene koje su uvek u...

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati ove godine

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese