10 neverovatnih ideja za novogodišnju frizuru! Uđi sa stilom u Novu godinu

Kako nam se približava Nova godina, tako kreće i novogodišnja euforija. Novogodišnja toaleta, šminka i frizura su glavna preokupacija većine žena koje se pripremaju za  novogodišnju proslavu. Ideje za novogodišnju šminku sam već predstavila. Kako bih ti olakšala „muku“ oko izbora frizure, evo nekoliko sjajnih predloga. 🙂

Izbor novogodišnje fruzire je „final touch“ novogodišnjeg stajlinga. Pri njenom odabiru treba uzeti u obzir mesto novogodišnje zabave, da li je zabava sa prijateljima ili rodbinom, ili je proslava firme u kojoj radite. Frizure upotpunjuju kompletan stajling i najvažniji su detalj prilikom svakog posebnog događaja.

Upletena polu podignuta kosa

devojka sa upletenom kosom napola podignutom

Ako želiš da ti kosa bude spuštena, ali ipak želiš da ona izgleda drugačije i posebno, ovo je savršen izbor. Ova varijanta je zaista jednostavna da se napravi, što je dodatna prednost ove frizure.

Polu podignuta kosa u punđu Devojka sa polupodignutom kosom u pundju

Ova frizura sa polu podignutom kosom je klasičan izgled koji nikad ne izlazi iz mode, tako da, ako si ostala bez ideje za novogodišnju frizuru sa ovom opcijom nećeš pogrešiti.

Duple pletenice koje se završavaju punđom

Devojka sa duplim pletenicama sa pramenovima provučenim kroz metalne prstenove, koje se završavaju pundjom

Sa pletenicama nema greške. Umesto u vatromet, svi će gledati u tvoju frizuru ako se odlučiš za ovaj zanimljivi predlog. Dakle, duple pletenice sa pramenovima provučenim kroz metalne prstenove, koje se završavaju punđom. Definitivno pun pogodak!

Visoka punđa u obliku čvora

Devojka sa visokom pudjom u obliku čvora

Ovo je jedna od najjednostavnijih novogodišnjih ideja za kosu. Ova frizura će učiniti da izgledaš elegantno, a moja preporuka je da uz nju najbolje idu velike minđuše.

Niži rep

Devojka sa niskim repom

Frizura ne mora da bude previše komplikona da bi izgledala svečano. Konjski rep je trend koji ne zastareva i koji pruža bezbroj mogućnosti za odličnu frizuru za svaku priliku. Uvek možeš dodati neki ukras u vidu gumice ili šnale. Rep možeš uviti figarom, a može biti i potpuno ravan.

„Svemirske punđice“ (Space bans)

Devojke sa svemirskim punđicama

Takozvne svemirske punđice, odnosno „Space bangs“ su veoma zanimljive i mogu da se naprave u više varijacija – sa pletenicama, od polovine kose… Odličan izbor za mlade, luckaste i otkačene devoke. Ako se pronalaziš u ovom opisu, ovo je prava frizura za tebe.

Neuredna, čupava punđa

devojka sa neurednom pundjom

Ovo je frizura odličan izbor ako želiš da skloniš kosu sa lica i vrata ili da izgledaš elegantno. Punđa je bezvremenska frizura koja ti naglašava crte lica i dozvoljava da se našminkaš i urediš za novogodišnju noć. Uz omiljeni karmin i naglašen ajlajner bićeš potpuna!

Rajf pletenica devojka sa rajf pletenicom

Ova frizura je savršena za bilo koju zabavu, pa tako i za novogodišnju noć. Pletenice podjednako dobro deluju i na kraćoj, dužoj kosi, ravnoj kosi, ali i kovrdžavim damama!

Niska punđa kao ideja za novogodišnju frizuru

Ova frizura je odraz visoke elegancije i moja preporuka za svečane prilike na kojima želiš izgledati zanosno. Veoma elegantna varijanta za novogodišnju noći.

Polu-punđa kao ideja za novogodišnju frizuru

Frizura sa polu-punđom

Kosu možeš da stilizuješ na mnogo kreativnih načina a još jedan predlog je mini polu-punđa koja najbolje stoji devojakam koje nose tzv lob, malo duži paž. Ovde mozes pogledati Ideje za Paž/Bob frizure.

U nastavku pogledaj još fotografija novogodišnjih frizura i odaberi onu koja najbolje ide uz ostatak tvog novogodišnjeg stajlnga.

Reference:
allthingshair.com
expertexpro.com

Najnovije

Preporuka

Najčitanije

Ideje za frizure: Plavi pramenovi

Mi žene, samo bi nešto da menjamo. Od garderobe do nameštaja, a ponekad bogme i posla, partnera. Srećom, najčešće pribegnemo promeni frizure i boje...

Ideje za Paž/bob frizure

Ovih dana sretoh prijateljicu koja ima predivnu paž/bob frizuru, koja me je odmah inspirisala da istražim njene verzije. Reših da podelim sa tobom svoja...

Da li je kratka kosa – „Pixie“ frizura, pravi izbor za tebe – predlog frizura

Kratke frizure su uvek moderne i mladalačke. One ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, a najkraća i po mnogima najhrabrija ženska frizura je takozvana "Pixie frizura".Kažu...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese