Najlepše frizure koje će dominirati ove godine

Prošla godina je bila veoma specifična, tako da smo bili prinudjeni da se priklonimo frizurama koje nisu bile zahtevne. Posete frizeru zbog karantina su bile ograničene, pa smo se fokusirale na što prirodniji izgled i frizure bez muke. U 2021. godini se zadržava trend jednostavnosti i lakog održavanja frizura. Pre svega mislim na klasične bob, preslatke piksi frizure, na prirodne uvojke i još mnogo više.Frizure za 2021. godinu

Najmoderniji trendovi u 2021. godini

  • Šiške – bile su u trendu 2020. godine, a njihova popularnost u 2021. godini raste.
  • Kratka kosa – kratka kosa je sve popularnija, jednostavna je za održavanje a izgleda veoma moderno.
  • Održavanje prirodnog izgleda kose – 2020. nas je naučila da budemo prirodne. Bez frizera i kozmetičara, naučile smo da se sređujemo kod kuće, pa je prirodni stajling postao popularan. Umesto super ravne, previše stilizovane kose, sve popularnija je opuštena, talasasta i kovrdžava kosa.
  • Prirodni talasi, kao na plaži – Prirodni talasi su nesumnjivo uvek u trendu.  Oni su razbarušeni i rastresiti i možeš ih dobiti prskanjem površinskog sloja i gužvanjem kose.

Najlepše frizure koje će dominirati u 2021. godini

1. Kosi bob

Devojka sa fizurom Kosi bob

Prekrasan kosi bob je trenutno jedna od najpopularnijih kraćih fizura kod žena. Topla boja kose, tamniji koren i ombre efekat takođe su u trendu.

2. Čupava lob frizura

Devojka sa čupavom lob frizuromAko želiš glamurozne uvojke, sa dužim pramenovima, šišanje u obliku loba je savršen izbor.

3. Francuski bob

Devojka sa frizurom francuski bobKratka i sofisticirana frizura koja se popularno zove francuski bob. Frizure sa šiškama ove godine postaju veliki trend.

4. Slojevita bob frizura

Devojka sa slojevitom bob frizuromJoš jedan odličan način da se iskoristi prednost kratkih bob frizura bez potrebe za čestim održavanjem je slojevito šišanje. Najbrži način za oblikovanje trendi boba je učiniti ga pomalo neurednim i razbarušenim.

5. Piksi bob

Devojka sa platinastom Piksi bob frizuromKratke frizure su izuzetno moderne ove godine, ali ako ipak želiš malo duže gornje pramenove, piksi bob je za baš za tebe. Ova frizura je  između modernog boba i seksi piksi frizure.

6. Čupava frizura sa šiškama

Devojka sa čupavom frizurom sa šiškamaU 2021. šiške su u trendu, tako da je frizura sa šiškama i čupavim pramenovima izuzetno popularna. Ukoliko već imaš iskusvo sa šiškama, sigurno nećeš pogrešiti.

7. Blago čupava frizura

Devojka sa blago čupavom frizuromUmesto tradicionalne neuredne frizure iz 80-ih, među najnovijim frizurama u trendu je srednje čupava frizura. Za ovu frizuru će trebati neki od preparata za stilizovanje kose, kako bi se lepo izdvojili pramenovi i kako bi se postigao efekat čupave frizure.

8. Talasasta lob frizura sa dubljim razdeljkom

Devojka sa talasastom lob frizurom sa dubljim razdeljkomAko već dugo imaš dugu kosu, a želiš promenu, onda je ovo prava frizura za tebe. Nije previše kratka, tako da može biti i prelazna frizura izmedju duge i kratke kose. Jednostavna je za stilizovanje kod kuće, posebno ukoliko ti je kosa blago talasasta.

9. Frizura srednje dužine i razdeljkom sa strane

Plauša sa frizurom srednje dužine i razdeljkom sa straneOvo je odlična frizura kao prelazne iz duge u kratku, kao i iz kratke u dugu, ukoliko pustaš kosu. I ona je vrlo jednostavna za stilizovanje u kućnim uslovima.

10. Nijansirana, razbarušena bob frizura

Devojka sa nijansiranom, razbarušenom bob frizuromJoš jedbna odlična ideja o šišanju za kosu srednje dužine. Razdeljak i ovde malo dublji i kosa je razbarušena. Duge šiške takođe su ono što devojke traže 2021. godine.

11. Trendi duža bob frizura sa razdeljkom po sredini

Devojka sa pepljasto plavom bob frizurom i razdeljkom po srediniSrednje duga bob frizura je kao stvorena za devojke žele da budu u trendu bez napora. Pomoću ove frizure možeš uživati u jutarnjoj kafi, a lako se oblikuje kako bi izgledala neverovatno ceo dan.Ova frizura ima razdeljak po sredini. Sa njom je moderan izgled garantovan.

12. Moderna, simpatična bob frizura sa razdeljenim šiškama

devojka sa modernom, simpatičnom bob frizurom sa razdeljenim šiškamaEvo jedne simpatične, ravno sečene  bob frizure. Šiške su blago razdeljene, tako da oči dolaze do izražaja.

13. Zanimljiva razbarušena, čupava frizura srednje dužine

Devojka sa zanimljivom razbarušenom, čupavom frizurom srednje dužineIzvuci najbolje iz svoje talasaste kose izborom prave frizure. Ovogodišnji stilovi šišanja obiluju kovrdzama, talasima, čupavim frizurama..tako da se ova frizura u potpunosti predstavlja primer najboljih šišanja za 2021. godinu.

14. Frizura srednje dužine sa čupavim krajevima

Ovako prekrasnoj nijansiranoj smeđoj gustoj kosi treba frizura koja odgovara ovoj zavodljivoj boji. Pomoću figara, ili svojim proverenim metodom napravi velike talase za glam frizuru koja će trajati najmanje nekoliko dana.

15. Slatka bob frizura za ravnu kosu

Slatka boba frizura za ravnu kosuOva frizura je idealna za ravnu kosu, a obako prebačene šiške dodaju volumen. Nijansiranje daje dodatnu čar. Novi stil često daje samopouzdanje, a sa ovom frizurom ćeš sasvim sigurno biti primećena.

16. Stepenasta čupava frizura sa šiškama

Stepenasta čupava frizura sa šiškama

Ako voliš slatke čupave frizure ovo je pravi izbor za tebe. Ni previše kratka, ni dugačka, ovo je odlična frizura za moderne devojke.

17. Kosa srednje dužine blago uvijena

Kosa srednje dužine blago uvijena

18. Čupava bob friura sa šiškama

 Čupava bob friura sa šiškama

19. Kratka bob frizura

Kratka bob frizura

20. Slatka asimetrična frizura sa kratko ošišanom jednom stranom kose 

Slatka asimetrična frizura

21. Asimetrična bob frizura iznad ramena

Asimetrična bob frizura iznad ramena

22. Slatka talasasta, čupava kraća frizura

Slatka talasasta, čupava kraća frizura

 23. Kraća bob frizura sa razdeljkom sa strane

 Kraća bob frizura sa razdeljkom sa strane

24. Topla kratka bob frizura do ušiju

Topla kratka bob frizura do ušiju

25. Čupava, plava lob frizura

Čupava, plava lob frizura

26. Jednostavna, klasična frizura srednje dužine sa plavim pramenovima

Jednostavna, klasična frizura srednje dužine sa plavim pramenovima

27. Kosa srednje dužine sa volumenom

Kosa srednje dužine sa volumenom

28. Kosa srednje dužine sa talasima

Kosa srednje dužine sa talasima

29. Dugačka talasasta kosa sa šiškama

Dugačka talasasta kosa sa šiškama

30. Raskošna frizura srednje dužine

Raskošna frizura srednje dužine

31. Slatka bob frizura za okruglo lice

 Slatka bob frizura za okruglo lice

Ukoliko si ljubitelj kose srednje dužine, obavezno pogledaj ove Moderne frizure srednje dužine za predstojeću sezonu.

Ove godine su posebno popularne frizure sa maramom, nemoj propustiti da pogledaš  moderne ideje kako vezati kosu maramom.
Ukoliko imas problem sa opadanjem kose, evo kako prirodnim tretmamima možeš rešiti problem.

Reference:

Hadviser.com

Najnovije

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Najčitanije

Galerija preko 60 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo još 1909. godine, kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj, i od tada...

Ideje za najlepše moderne kratke Pixie frizure

Kratke Pixie frizure su bezvremenske, klasične i vole ih  žene svih godina. Jednostavne su za održavanje, savršeni stil za žene koje su uvek u...

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati ove godine

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese