Svetlo smeđa boja kose – hit ove sezone

Svetlo smeđa boja kose je popularna jer nije ni previše svetla ni tamna. To je kombinacija srednje plave i srednje smeđe boje, što je čini savršenom. Sa svetlo smeđom bojom kose postaješ brineta koja je za nijansu svetlija od srednje smeđe i za nijansu tamnija od pepeljaste plavuše. Nije previše mračno, ne previše svetlo, ali baš kako treba.

Postoje mnoge šik varijacije svetlo smeđe boje sa nijansama i istaknutim bojama koje odgovaraju svakom tenu. Na primer, žene sa srednjim i tamnim tenom mogu da odaberu meku ombre kombinaciju tamnog korena sa toplom svetlo smeđom sredinom i krajevima. Postoji i mnogo opcija za žene sa svetlim tenom.
Drugim rečima, bez obzira na ten, paleta svetlo smeđih nijansi je beskrajna.

Koje su nijanse svetlo smeđe kose?

Nijanse smeđe kose

Najsvetlija smeđa boja spada u medeno smeđu kosu, svetlo zlatno smeđu kosu ili svetlo pepeljasto smeđu kosu. Svetlo smeđa kosa smatra se najsvjetlijom nijansom brineta, a  medeno smeđa je najsvjetlija smeđa nijansa.

Svetlo smeđa kosa je zapravo mešavina neutralnih i bež plavih nijansi. Budući da ova boja kose sadrži plave boje, dobra je za dame kako sa svetlim, tako i sa tamnijim tenom.

Koje nijanse izgledaju dobro uz svetlo smeđu boju kose?

Nijansirana svetlo smeđa kosa

S obzirom da svetlo smeđa boja kose, kao što rekoh, nije ni previše svetla ni pretamna, računa se kao neutralna boja, pa se savršeno kombinuje sa različitim bojama.

Različite nijanse crvene, plave i ljubičaste vrlo dobro dopunjuju svetlo smeđu boju kose. Ali s druge strane, nikada ne možemo pogrešiti ni sa bledim nijansama bež boje. Kombinaciju svetlo smeđe i crne boje kose treba izbegavati.

Kada se nijansira kreativno, svetlo smeđa kosa je jedna od najsvestranijih boja koje se mogu produbiti do ukusne čokoladno braon boje i posvetliti u medeno-zlatne nijanse.

Da li se svetlo smeđa boja kose slaže sa mojim tenom?

Devojka sa smeđom kosom

Kod biranja svetlo smeđe nijanse kose, potrebno je posebnu pažnju obratiti na boju kože. Evo kratkog vodiča kako odabrati najbolje nijanse smeđe kose u skladu sa tenom.

Nijansa svetlo smeđe kose u skladu sa tenom

Ton kože

Ton kože se lako vidi na prvi pogled i odnosi se na to koliko je koža svetla ili tamna. On je promenljiv i zavisi od toga da li si se sunčala, da li si umorna ili imaš akne.

Podton kože

Podton kože je značajniji i nikada se ne menja. On označava da li nijansa tvoje kože ide ka toplim ili hladnim bojama, ili je pak neutralna:

  1. topao podton (boja kože vuče na žutu, zlatnu ili boju breskve)
  2. hladan podton (boja kože vuče na rozikastu, crvenu ili plavičastu)
  3. neutralan podton (boja kože nema upadljive hladne i tople podtonove)

Test 1: Boja vena

Čula si verovatno da se za određivanje šminke gleda unutrašnji deo zgloba jer je mnogo manje izložen suncu nego lice. Prvi način da odrediš podton je preko boje vena kod ručnog zgloba. Da li su one plave, ljubičaste, zelene ili maslinaste boje? Na osnovu ove informacije određuješ svoj podton.

  1. plave ili ljubičaste vene: imaš hladan podton
  2. zelene ili maslinaste vene: imaš topao podton
  3. ne možeš da odrediš boju: verovatno imaš neutralan podton

Test 2: Beli papir

Uzmi običan beli papir i stavi ga uz vrat (ne uz lice)Uporedi boju vrata i papirom. Da li tvoja koža deluje žućkasto ili rozikasto?

  1. žućkasta koža: topao podton
  2. rozikasta ili crvenkasta koža: hladan podton
  3. ne možeš da odrediš boju: verovatno imaš neutralan podton

Proveri da li neka poznata ličnost ima istu/sličnu boju kože kao ti. Pregledaj njihove slike i  koja im boja kose najbolje stoji.

Koju boju odabrati, a koju izbegavati uz svoj ton kože

Svetlo smeđa nijansa kose uskladjena sa šminkom

Kada odrediš podton kože, možeš početi da se fokusiraš na odabir najbolje boje kose za svoj ton. Na osnovu različitih podtonova kože, možeš se odlučiti za sledeće:

Neutralni podton  – za neutralne tonove kože možeš birati bilo koju nijansu. Duboko karamel smeđe i svetli medeni tonovi mogu se upotpuniti zajedno sa crvenim. Pokušaj da pronađeš ravnotežu u bojama.
Hladni podton – Odluči se za tople, bogate i duboke smeđe boje sa hladnim tonom kože, jer pomažu da koža izgleda blistavije. Izbegavaj svetlije ili blede smeđe boje jer će na kraju izgledati isprano.
Topli podton – Uz tople nijanse kože možeš odabrati svetlije smeđe nijanse. Zapravo, svetlo smeđa boja kose dopunjuje tvoj ton kože. Izbegava tamnije smeđe ili smeđe boje toplijeg tona jer neće biti toliko upadljivi u odnosu na tvoj ton kože.

Smeđa boja kose – toplije nijanse

Tople smeđe boje poput boje meda, karamele, mahagonija ili zlaćano smeđe boje preporučljive su osobama srednjeg podtona, tj. osobama koje nisu niti presvetle niti pretamne. Glavna smernica je da odabereš nijansu suprotnu od svog podtona.

Smeđa boja kose – hladnije nijanse

Hladna smeđa boja savršeno će pristajati osobama toplijeg podtona jer će pomoći da koža izgleda kremastije i lepše. Hladnije nijanse, poput moka smeđe boje na osobama dubljih tonova i tamnije boje kože mogu postići odličan rezultat.

Hladnije nijanse smeđe boje kose

Osnovne smernice za izbor prave nijanse:

• Hladna svetlo smeđa boja kose se odlično slaže sa svim tonovima kože.

• Kako svetlo smeđe boje kose postaju toplije, sve manje se slažu sa hladnim i neutralnim podtonom. Ukoliko imaš žuti podton kože, bez problema možeš nositi toplu svetlo smeđu nijansu, jer postoji prirodna harmonija između boje kože i boje kose.

• Medena nijansa kose može naglasiti ružičastost kože.

• Za maslinasti ten, zlatnije tople nijanse mogu lepo da deluju.

• Kada je reč o svetloj koži, teško je pogrešiti sa nijansom svetlo smeđe kose, jer se i dalje dobija lep kontrast zbog toga što je kosa malo tamnija od tona kože.

• Sa srednjim i preplanulim tonovima kože treba odabrati nijansu svetlo smeđe boje koja je tačno za dve nijanse svetlija od tona kože.

• Konačno, uz tamnije nijanse kože, svetlo smeđa kosa često izgleda kao plava. Ako želiš da izbegneš ekstremni kontrast, možeš odabrati balajaž sa tamnijim izrastkom, čak i ekstremni kontrast može izgledati zapanjujuće.

Svetlo smeđa kosa obiluje različitim nijansama od meda i karamele do hladnih, pepeljastih tonova, tako da sigurno možeš pronaći odgovarajuću nijansu.

Nijanse smeđe kose u boji meda i karamele

Kako farbati svetlo smeđu kosu kod kuće i da li je neophodno izbeljivanje kose pre farbanja?

Bojenje kose u svetlo smeđu boju kod kuće je izuzetno jednostavno. Svetlo smeđa farba za kosu možda sama po sebi neće učiniti kosu toliko svetlom koliko želiš, ukoliko imaš dosta tamnu kosu. U većini slučajeva na samoj kutiji farbe za kosu možeš vidti koju nijansu možeš dobiti u skladu sa svojom bojom kose.

Ako već imaš izbeljenu ili prirodno vrlo svetlu kosu, ne treba da brineš! Možešte direktno da upotrebiš farbu za kosu po izboru, u kućnim uslovima, i ona će se brzo naneti i primiti.

Ako imaš tamnu kosu i potrebno je izbeljivanje, preporučujem da ipak odeš kod frizera. Za iskusnog frizera to je veoma jednostavno, ali bi sama mogla da napraviš veliku grešku i nepotrebno oštetiš svoju kosu.

Izbeljivanje tamne nijanse smeđe kose

Priprema za farbanje kose u svetlo smeđu boju

Obrati pažnju na sledeće, ukoliko se sama farbaš u kućnim uslovima:

• Izaberi željenu boju i farbu za kosu.

• Ako ti je kosa vrlo gusta ili duga, možda će ti trebati dve ili tri kutije farbe za kosu da sve adekvatno pokriješ.

• Takođe je dobro imati staru majicu ili bluzu/trenerku  sa rajsfešlusom, stari peškir i posudu i četkicu za mešanje farbe.

• Ukoliko se farbaš prvi put, napravi test farbanjem samo malog unutrašnjeg pramena kose, po uputstvu iz farbe. Tako ćeš biti sigurna da ti farba za kosu odgovara i da si baš takvu boju želela.

• Izbegavaj pranje kose nekoliko dana pre nego što dođe vreme za farbanje. To će omogućiti kosi da izgradi neka prirodna ulja, što će je učiniti jačom i otpornijom na oštećenja od farbe za kosu.

• Snagu kose možeš ojačati i upotrebom proteinske maske za kosu dan pre nego što planiraš farbanje.

Farbanje kose

Na kraju, zabavni deo: kako kod kuće farbati kosu.

Obavezno pročitaj uputstvo za farbanje koje dobijaš uz kupljenu farbu za kosu i obavezno sledi pisana uputstva.

Devojka farba kosu

Pre svega, moja preporuka je da pozoveš drugaricu ili sestru, ili koga ti želiš da ti pomogne oko farbanja. Mnogo će ti biti jednostavnije i zabavnije. Ja se farbam zajedno sa mojom sestrom, farbamo se međusobno, to nam je već rutina, u međuvremenu se ispričamo, i ne primetimo kada je proletelo vreme u farbanju i dosadnom držanju farbe na glavi pre pranja kose. 🙂

• Obuci staru majicu ili bluzu sa kopčanjem. Takođe možeš staviti i peškir preko ramena i naneti malo vazelina na čelo i oko ušiju kako bi izbegla da se boja za kosu zadrži na koži.

• U posudi za mešanje ili u bočici sa aplikatorom pomešaj boju, razvijač/hidrogen i bilo koje druge predviđene miksere koji se nalaze u kutiji sa farbom za kosu.

• Češljem podeli kosu na onoliko delova koliko želiš, u zavisnosti od toga koliko je kosa gusta. Možda je potrebno 5 ili 6 delova ako imaš gušću kosu, a 3 dela mogu biti dovoljna ako je kosa prilično tanka. Prikači šnalom sve delove kose, osim onog sa kojim započinješ farbanje.

• Izdvoji jedan manji pramen i četkom za farbanje kose povuci boju od korena nadole prema krajevima kose – možda ćeš morati naneti malo više boje za kosu kako bi pokrila celu dužinu.

• Rukom u rukavicama utrljaj farbu u pramen celom dužinom, kako bi bila ravnomerno nanešena.

• Nastavi tako dok ne završiš sa bojenjem celog pododeljka.

• Otkači sledeći odeljak kose da bi nastavila sa nanošenjem boje za kosu u malim delovima.

• Jednom kada je sva kosa prekrivena bojom za kosu, bilo bi dobro da raščeljaš i još jednom tako razvučeš farbu po celoj kosi.

• Pokupi kosu kao se ne bi desilo da umažeš sve oko sebe. Ako želiš možeš staviti kapu za tuširanje, ali imaj u vidu da tako skraćuješ potrebno vreme za držanje farbe na kosi, kako se ne bi desilo da ti se kosa ošteti od farbe.

• Obično je potrebno držati farbu na kosi između 30-45 minuta, ali to će zavisiti i od određene marke boje za kosu koju koristiš.

• Kad dođe vreme za ispiranje farbe, dobro je isperi sa kose i glave. Šamponiranje je bolje preskočiti i samo isprati vodom i regeneratorom, koji se dobija uz određene farbe za kosu.

• Nakon pranja kose, nežno osuši kosu pritiskajući meki peškir – izbegavaj previše grubo trljanje ili stezanje kose. Bolje je ostaviti kosu da se osuši na vazduhu nakon ovoga, ali u redu je i nežno sušenje fenom.

Saveti za održavanje svetlo smeđe boje kose

Svetlo smeđa talasasta stepenasta bob frizura

Jedno je farbati kosu u prelepu svetlo smeđu nijansu, ali je takođe važno da ostane lepa.  Osiguraj dugotrajnost boje i zdravlje kose pomoću naših saveta.

• Najvažnija stvar za održavanje svetlo smeđe boje za kosu je pranje kose što je moguće ređe i idealno u prohladnoj vodi.

• Obavezno izbegavaj jake šampone koji mogu uticati na skidanje boje za kosu. Ovo posebno odnosi na šampone na bazi sulfata, za koje je mnogo veća verovatnoća da će izvući boju iz kose.

• Ako si morala da izbeliš kosu da bi postigla svetlo smeđu nijansu, povremena proteinska maska bi pomogla da ojačaš kosu i popuniš ono što je izgubljeno usled beljenja.

• Nađi način da ograničiš upotrebu fena, pegle i stajlera za kosu, kako bi umanjila njihov negativan uticaj na kosu, pogotovo ako si je morala prethodno izblajhati.

Prilagođavanje šmine prema odabranoj nijansi svetlo smeđe boje kose

Ako prelaziš na svetlo smeđu kosu iz druge boje kose, možda ćeš morati da promeniš rutinu šminkanja. Način na koji ćeš promeniti šminkanje verovatno će zavisiti od toga da li prelaziš na svetlo smeđu sa svetlije ili tamnije boje kose.

Duga talasasta svetlosmeđa kosa

• Što se tiče šminkanja tena, ne treba mnogo menjati. Podloga naravno mora odgovarati tvom tonu kože.

Ako je nijansa svetlo smeđe boje koju si odabrala preblizu tvom tonu kože, možeš se osloniti na bronzer ili isticanje i kontura kako bi koži dala veću dimenziju. Idealno je da biraš nijansu svetlo smeđe boje za kosu koja ima kontrast sa tvojim tenom.

• Što se tiče rumenila, tople i neutralne nijanse poput breskve ili maline će se lepo slagati sa svim nijansama svetlo smeđe kose, dok će hladne nijanse poput ružičaste ili ljubičaste lepo delovati ako je kosa obojena u neutralnije ili hladnije tonove.

• Karmin često može biti dramatičniji, tako da ne treba da brineš kako će izgledati uz kosu, važnije je da karmin odgovara tvom tonu kože.

• Kod šminkanja očiju, često se uz svetlo smeđu kosu prelazi na nijanse zemljanih tonova. Međutim, ovde nema pravila! Gotovo sve nijanse senki koje odgovaraju boji očiju i tonu kože izgledaće lepo bez obzira na to kakvu nijansu svetlo smeđe kose izabereš, samo pazi da te nijanse idu uz tvoju odeću i ostatak šminke.

Koje boje pristaju uz svetlo smeđu kosu?

Svetlo smeđa kosa smatra se prirodnom i prilično neutralnom bojom kose, što je sjajno jer to znači da imaš mnoštvo opcija za odevanje i ne moraš ozbiljno da menjaš svoj lični stil!

Poznate smeđokose glumice

Mislim da je biranje boja koje ćeš nositi uz novu boju kose ipak pitanje ličnog stila. Osim toga, svetlo smeđa kosa je prilično neutralna i nije zahtevna kao na primer crvena boja kose i sve njene nijanse.

Može se desiti da ti zemljani tonovi nakon prelaska na svetlo smeđu kosu odjednom postanu dosadni i neupadljivi zbog sličnosti sa bojom kose, ili ćeš možda otkriti suprotno, da izgledaju mnogo skladnije!

Možda ćeš takođe otkriti da vrlo tamna ili potpuno crna odeća ne izgleda dobro uz novu boju kose, ali se to lako može uravnotežiti dodavanjem svetlijeg nakita uz tamnu odeću.

Prelazak na svetlo smeđu boju kose možeš smatrati dobrom prilikom za uvođenje pastelnih boja u ormar. Uz hladne i neutralne nijanse kose biraj pastelne boje poput ružičaste, svetlo plave, lavande i zelene nane, dok kod toplih svetlo smeđih nijansi biraj toplije pastelne boje poput breskve i puter žute boje mogu izgledati vrlo lepo.

Divne ideje za svetlo smeđe nijanse kose 

Konačno, vreme je da pronađeš svoju savršenu nijansu, pa evo primera kako to rade poznate dame.

Peščana svetlo braon boja

Peščana svetlo braon boja kose - Natali Portman

Mnoge glumice sa smeđom kosom ne izlaze iz svoje smeđe nijanse jer je paleta smeđih boja kose toliko velika, a mogućnosti boja toliko beskrajne da uvek imaju prostora za eksperimente. Natali Portman neguje svežu i oštru svetlo smeđu boju kose sa nežnim peskovitim odsjajima. Na taj način je jednostavno udahnula novi život svojoj tamno smeđoj kosi, dodajući joj više dimenzija i pokreta. Zaista, njen frizer zna kako da istakne kosu tako da istakne ličnost!

Zlatna svetlo smeđa boja

Zlatna svetlo smeđa boja kose - Nikol Riči

Romantična frizura Nikol Riči je savršen kompromis između svetlijih pramenova i prirodno smeđe boje kose. Da bi to učinila, pustila je da se pramenovi utapaju jedni s drugima, praveći glamuroznu ombre nijansu. Tamniji koren se postepeno pretvara u spektakularnu svetlo smeđu kosu sa zlatno smeđom kao osnovom.

Nežno smeđa boja kose u bež tonu

Nežno smeđa boja kose u bež tonu

Mnoge žene ako odluče da postanu plavuše znaju da če stvoriti vrlo drastičan kontrast između svog tona kože i boje kose. Za žene srednje do tamne puti postizanje harmonije nijansi je presudno. I zato manekenke i njihovi stilisti često odlučuju da kosu boje tamne čokolade pretvore u bež tonirani mekani smeđi ombre koji postaje svetliji ka krajevima. Takva frizura omogućava savršenu ravnotežu smeđih nijansi. Osim toga, omogućava eksperimentisanje sa plavim tonovima.

Peščana svetlo smeđa boja hladnih tonova

Peščana svetlo smeđa boja kose hladnih tonova - Emili Blunt

Pošto Emili Blunt ima lep ten, može izvući bilo šta, od prirodne plavuše do duboke i dramatične smeđe boje. Hladne nijanse peščanih odsjaja u neutralno smeđoj boji je idealna kombinacija iz dva jednostavna razloga. Prvo, smeđi deo odgovara boji njenih obrva. Drugo, sveli pramenovi izgledaju osvežavajuće i mladalački, što je uvek odličan izbor za sve dame koje žele da začine svoju smeđu boju kose.

Topla svetlo smeđa kosa sa karamel nijansama

Topla svetlo smeđa kosa sa karamel nijansama - Džesika Biel

Džesika Biel, uvek traži prirodnost, u svakom pogledu. Ima savršeno uravnotežen ton kože koji će lepo dopuniti smeđe i plave nijanse. Njena boja sa toplom svetlom karamel nijansom koja prolazi preko svetlo smeđe osnove čini da se topliji ton neprimetno stapa sa primarnim, a da se i dalje ističe svojim prirodnim sjajem i dinamikom.

Svetlo smeđa čokolada sa zlatnim odsjajem

Svetlo smeđa čokoladna boja kose sa zlatnim odsjajem - Hilari Svank

Hilari Svank je još jedna brineta koja voli s vremena na vreme da pređe na neku svetliju stranu. Ispostavilo se da čokolada i zlato imaju dobar prelaz. Njena smeđa kosa blista kao milion zvezda sa ovom bogatom zlatno-medenom mešavinom plavih nijansi.

Pepeljasto plava na svetlo smeđoj boji kose

Pepeljasto plava nijansa na svetlo smeđoj boji kose - Kara Delevin

Kara Delevin svoju prirodno smeđu boju kose savršeno uklapa sa svetlim pramenovima. Ravnomerna igra pepeljastih plavih i svetlo smeđih nijansi daje život jedinstvenoj boji kose. Još jedan razlog da se odlučiš za ovakav izgled je taj što odlično izgleda, bez obzira da li imaš svetlu ili srednju boju tena.

Karamel pramenovi sa svetlo smeđom kosom

Karamel pramenovi sa svetlo smeđom kosom - Džesika Alba

Ništa se ne može uporediti sa mešavinom boja gde se dve slične nijanse mešaju. A Džesika Alba to zna kao niko drugi! Mekani svetlo smeđi pramenovi preko smeđe boje kose stvaraju dobro uravnoteženu, apsolutno harmoničanu kombinaciju. Inače, ovaj miks može odgovarati bilo kom tenu.

Svetlo smeđa kosa sa plavim pramenovima

Svetlo smeđa kosa sa plavim pramenovima - Dženifer Aniston

Dženifer Aniston je najuticajniji uzor za kosu svih vremena. Ona je jedna od retkih glumica čija se tanka kosa nikada ne čini beživotnom. Iako se ne plaši eksperimenata, ova dama ostaje verna svojoj bogatoj svetlo smeđoj boji kose. Za svežiji ležerni izgled ubacuje prepoznatljive plave pramenove pomešane sa svetlo smeđim pramenovima.

Bakarno svetlo smeđa boja

Bakarno svetlo smeđa boja kose - Dženifer Lopez

Dženifer Lopez je kraljica plavih pramenova za brinete. Ona voli da malo posvetli kosu, samo kako bi naglasila svoju osnovnu boju i dodala malo mladalačkih vibracija svom izgledu. Ovi bakarno smeđi akcenti se savršeno uklapaju uz boju njenog tena.

Evo još nekih predloga frizura za svetlo smeđu boju kose:

Devojka sa nijansiranom smeđom kosom

Devojka sa talasastom nijansiranom kosom

Bakarni balajaž na dugoj smeđoj kosi

Topla svetlo smeđa nijansa kose

Devojka sa dugačkom smeđom kosom

Nijansirana smeđa lob frizura

Topla prirodno smeđa nijansirana kosa

Dugačka smeđa kosa sa svetlim pramenovima

Smeđa kosa sa toplim smeđim pramenovima

Devojka sa kratkom smeđom kosom

Dugačka smeđa kosa sa zlatastim odsjajem

Braon dugačka kosa sa zlatnim pramenovima

Svelo smeđi lob, sa svetlim pramenovima

Svetlo smeđa talasasta bob frizura sa zlatnim pramenovima

Svetlo smeđa talasasta asimetrična bob frizura sa svetlijim pramenovima

Dukačka kovrdžava svetlo smeđa frizura sa bakarnim odsjajem

Svetlo smeđa nijansirana kosa

Svetlo smeđi balajaž

Devojka sa dugačkom nijansiranom svetlo smeđom kosom

Svetlo smeđi balajaž na braon kosi

Zlatni balajaž na smeđoj kosi

Svetlo smeđi balajaž

Devojka sa svetlo smeđom dugačkom kosom i loknama

Devojka sa dugačkom talasastom smeđom kosom u kamel nijansi

Devojka sa moka braon smeđom nijansiranom kosom

Prirodna svetlo smeđa lob frizura

Pepeljasto smeđa kosa

Svetlo pepeljasto smeđa kosa

Dugačka ravna smeđa kosa pramenovima "poljubac sunca"

Svetlo smeđa nijansirana kosa

Svetlo braon bob balajaž

Svetlo braon balajaž boje medaPogledaj još predloga za svetlo smeđu boju kose u galeriji OVDE.

Ukoliko si ljubitelj kose srednje dužine, obavezno pogledaj ove Moderne frizure srednje dužine za predstojeću sezonu.

Ove godine su posebno popularne frizure sa maramom, nemoj propustiti da pogledaš  moderne ideje kako vezati kosu maramom.
Ukoliko imas problem sa opadanjem kose, evo kako prirodnim tretmamima možeš rešiti problem.

Najnovije

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Najčitanije

Galerija preko 60 najmodernijih Paž/Bob frizura za različitu kosu i oblik lica

Ova frizura je šokirala društvo još 1909. godine, kada ju je prvi put kreirao poljski frizer Antoine de Paris u Francuskoj, i od tada...

Ideje za najlepše moderne kratke Pixie frizure

Kratke Pixie frizure su bezvremenske, klasične i vole ih  žene svih godina. Jednostavne su za održavanje, savršeni stil za žene koje su uvek u...

Hit boje za kosu koje ćeš obožavati ove godine

Odavno vlada mišljenje da ako žena želi da promeni imidž, treba početi od kose. Pored spektakularnih frizura koje ti mogu značajno promeniti izgled, boje...

Ako želiš da najnovije postove dobijas na email

Prijavi se upisom email adrese